din 1992

CONSTRUCȚII CIVILE

Având în portofoliu o diversitate de proiecte, care cuprind de la clădiri rezidențiale și comerciale până la facilități industriale și infrastructură, suntem onorați să contribuim la dezvoltarea durabilă a comunităților din întreaga țară.

Construcții Civile

Fundații solide pentru infrastructură vitală

Cu un angajament puternic pentru calitate și inovație, suntem specializati în realizarea și renovarea clădirilor esențiale pentru comunitatea noastră. Ne dedicăm eforturile pentru a crea structuri durabile și funcționale care să răspundă nevoilor variate ale societății moderne.

Realizăm clădiri administrative complexe pentru instituțiile publice, precum primăriile și centrele de administrare locală, asigurând spații eficiente și moderne pentru desfășurarea activităților administrative.

În domeniul cultural, construim și renovăm teatre, săli de concert, biblioteci și muzee, contribuind la îmbogățirea vieții artistice și educaționale a orașului nostru.

În sectorul medical, ne concentrăm pe dezvoltarea de spitale, clinici medicale și centre de îngrijire pentru sănătate mentală, infrastructuri esențiale care îmbunătățesc calitatea serviciilor de sănătate locale.

Pentru educație, construim școli, colegii, universități și alte instituții de învățământ, oferind spații sigure și funcționale pentru formarea viitoarelor generații.

De asemenea, dezvoltăm clădiri pentru servicii publice, incluzând facilități critice pentru poliție, pompieri, ambulanțe și alte servicii de urgență, asigurând astfel siguranța și protecția comunității. Fiecare proiect este abordat cu profesionalism și atenție la detalii, garantând respectarea celor mai înalte standarde de calitate și performanță.

Ne mândrim cu capacitatea noastră de a livra proiecte complexe pentru clienții noștri, contribuim la dezvoltarea urbană și la crearea unui mediu urban durabil și sigur pentru toți locuitorii.

Clădiri administrative: Acestea includ sediile instituțiilor publice, cum ar fi primăriile, centrele de administrare locală, clădirile administrative ale guvernului etc.
Clădiri culturale: Acestea includ teatrele, sălile de concert, bibliotecile, muzeele și alte facilități culturale care servesc comunitatea locală în scopuri artistice și educative.
Clădiri medicale: Spitalele, clinici medicale, centre de îngrijire a sănătății mentale și alte facilități medicale sunt considerate construcții edilitare deoarece furnizează servicii esențiale pentru sănătatea și bunăstarea comunității.
Clădiri educaționale: Acestea includ școlile, colegiile, universitățile și alte facilități de învățământ care oferă educație și formare pentru membrii comunității.
Clădiri pentru servicii publice: Acestea includ instalațiile pentru poliție, pompieri, servicii de ambulanță și alte servicii de urgență și protecție publică.

DE CE AVRIL?

32 Ani de Experiență
Certificări, Autorizații
Echipe Experimentate
Consultanță