din 1992

REABILITĂRI ȘI RESTAURĂRI

Având în portofoliu o diversitate de proiecte, care cuprind de la clădiri rezidențiale și comerciale până la facilități industriale și infrastructură, suntem onorați să contribuim la dezvoltarea durabilă a comunităților din întreaga țară.

Reabilitări și Restaurări

Revitalizarea patrimoniului construit

Ne dedicăm expertiza și resursele pentru reabilitarea și restaurarea clădirilor istorice și a spațiilor de patrimoniu, asigurându-ne că acestea își păstrează valoarea culturală și estetică, integrându-se armonios în cerințele moderne de eficiență și funcționalitate.

Restaurăm fațadele clădirilor, redându-le aspectul inițial și protejându-le de factorii de degradare, contribuind astfel la revitalizarea urbană și la creșterea valorii estetice a mediului construit.

Adaptăm și modernizăm spațiile interioare ale clădirilor, îmbunătățind confortul și funcționalitatea acestora, respectând totodată caracteristicile arhitecturale și istorice autentice.

Oferim valoarea arhitecturală inițială clădirilor de patrimoniu, utilizând tehnici și materiale specifice, pentru a conserva autenticitatea și a prelungi durata de viață a acestor structuri valoroase.

Implementăm soluții de reabilitare energetică a clădirilor, optimizând consumul de energie și asigurând un confort termic sporit pentru locatari.

Restaurăm monumente istorice și clădiri de patrimoniu, având în vedere importanța lor culturală și istorică, contribuind la conservarea identității și memoriei colective a comunităților.

Lucrări de reabilitare a fațadelor, modernizare a spațiilor interioare și restaurare a clădirilor istorice
Eficienta energetica blocuri
Monumente istorice și clădiri de patrimoniu

DE CE AVRIL?

32 Ani de Experiență
Certificări, Autorizații
Echipe Experimentate
Consultanță